Belastingvoordeel!


Personeelsfeesten op eigen terrein worden niet belast!

offSchermafbeelding 2015-05-13 om 22.10.27


Sinds 1 januari 2015 is ieder bedrijf verplicht deel te nemen aan de nieuwe werkkostenregeling (WKR). Dit betekent dat personeelsfeesten in externe locaties of bij derden feitelijk loon is.

De Belastingdienst heeft echter een uitzondering op deze regel bedacht: wanneer je het personeelsfeest namelijk op de werkplek geeft, wordt het vrijgesteld tot een maximum van € 454 per werknemer per kalenderjaar. De uitgaven worden niet gezien als loon en komt dus geen eindheffing overheen! Dat is goed nieuws! Ware het niet dat je dan dus veroordeelt bent tot de bedrijfskantine waar je medewerkers al dagelijks samen komen voor een broodje gezond. Of die grote leegstaande ruimte waar je wat slingers en ballonnen op kunt hangen om de boel op te leuken. Nee, dat moet beter kunnen…

Pop-Up Borrel tovert jouw parkeerplaats, loods, magazijn of bedrijfshal om tot streetfood festival! Bovendien onbelast voor de collega’s van andere vestigingen, locaties of kantoren!

Meer weten over de werkkostenregeling? Klik hier of stel Pop-Up Borrel al je vragen!

Pop-Up Borrel op jouw terrein?


Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op! Jouw Pop-Up Borrel is altijd maatwerk.

  • Weerenweg 17C, 1161 AE Zwanenburg

  • info@popupborrel.nl

  • 020 8233913

Gelieve dit veld leeg te laten.

captcha© 2017 Pop-Up Borrel® · ConceptCannon