Pop-Up Borrel

Een leuke borrel op de zaak? Of misschien een afscheidsborrel? Ben je jarig en wil je het op een bijzondere manier vieren? Of ben je op zoek naar iets origineels? Er is altijd reden voor een borrel, dat hoef je ons niet uit te leggen! Daarom kun je bij ons alle kanten op. We denken graag met je mee over drank, (borrel)happen, entertainment, meubilair, aankleding en alles wat je maar bij een borrel kunt verzinnen!

Doe mij maar zo'n borrel!  Foto impressie

Nieuwjaarsborrel

Een nieuw begin en de beste wensen… Tijd om onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe voornemens te bespreken met jouw collega’s of kennissen! Champagne, oliebollen en appelflappen; geen betere manier om het nieuwe jaar mee te beginnen!

Goed voornemen!  Foto impressie

Pop-Up Wedding

Pop-Up Borrel is de ideale ceremoniemeester voor jouw festival wedding; met Pop-Up Wedding ontzorgen wij het bruidspaar van A tot Z! Heerlijke gerechten naar keuze, bijzondere dranken, aankleding, meubilair en (live-)muziek… Aan alles is gedacht!

Jullie hoeven alleen nog maar “JA” te zeggen; Pop-Up Borrel regelt de rest!

Ja, ik wil!  Foto impressie

Winterborrel

Vuurkorven, erwtensoep, dennenbomen en misschien een rondje op de ijsbaan? Lekker je handen opwarmen aan een kop lekkere warme chocolademelk (uiteraard met slagroom!) of gloeiende glühwein. In de wintermaanden organiseert Pop-Up Borrel op jouw terrein een winterfestijn! Het all-in (kerst)pakket voor jouw collega’s, familie en vrienden!

Ho ho ho maar, ik wil meer weten!  Foto impressie

Pop-Up Borrel op jouw terrein?


Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op! Jouw Pop-Up Borrel is altijd maatwerk.

  • Weerenweg 17C, 1161 AE Zwanenburg

  • info@popupborrel.nl

  • 020 8233913

Gelieve dit veld leeg te laten.

captcha© 2017 Pop-Up Borrel® · ConceptCannon