Schermafbeelding 2020-10-19 om 15.02.44

De Pop-Up Christmas Drive-thru!

  • By Pop-Up Borrel
  • Okt 19th, 2020
  • Nieuws

Nu het einde van het jaar nadert ben je momenteel misschien al druk bezig met het verzinnen van een leuk kerstpakket voor je collega’s. Maar… hoe reik je deze op een leuke, originele én coronaproof manier uit?De Pop-Up Christmas Drive-thru!

Pop-Up Borrel heeft dit sfeervolle en creatieve kerstconcept bedacht als alternatief voor alle grote LIVE kerst-events. Zo kun je jouw collega’s of klanten toch op een gezellige manier ontvangen en bedanken met een feestelijke afsluiting van het jaar. De Pop-Up Christmas Drive-thru past op iedere locatie waar met de auto een ronde gereden kan worden, zowel binnen als buiten.
  
De collega’s krijgen een tijdslot toegewezen, waarbij zij op de afgesproken tijd met de eigen auto aanwezig moeten zijn op het (bedrijfs)terrein. Eenmaal aangekomen op het terrein kan de Christmas Drive-thru beginnen…
Je rijdt onder de welkomstpoort door het terrein op. De route brengt je langs vele verrassingen: ga op de foto of doe mee aan de Carpool Karaoke! Bekijk de speech van de directie op een groot scherm of zing uitbundig mee met de kersthits van de DJ. Geniet van een overheerlijke kop warme chocolademelk of een winters gerecht vanuit één van de foodtrucks. Misschien krijg je onderweg ook nog wel een kersttrui? En vergeet aan het einde je kerstpakket niet!

Kijk voor meer informatie op www.popupborrel.nl/pop-up-christmas-drive-thru

Pop-Up Borrel

Popular Posts
Recent nieuws
Follow Us

Pop-Up Borrel op jouw terrein?


Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op! Jouw Pop-Up Borrel is altijd maatwerk.

  • Weerenweg 17C, 1161 AE Zwanenburg

  • info@popupborrel.nl

  • 020 8233913

Gelieve dit veld leeg te laten.

captcha© 2017 Pop-Up Borrel® · ConceptCannon