drivethru111

De Pop-Up Zomer Drive-thru!

  • By Pop-Up Borrel
  • Mrt 29th, 2021
  • Nieuws

Nu de zomer nadert ben je misschien al druk bezig met het verzinnen van een coronaproof evenement voor je collega’s…

De Pop-Up Zomer Drive-thru!

Pop-Up Borrel heeft dit sfeervolle en creatieve concept bedacht als alternatief voor alle grote LIVE events. Zo kun je jouw collega’s of klanten toch op een gezellige manier ontvangen. De Pop-Up Zomer Drive-thru past op iedere locatie waar met de auto een ronde gereden kan worden, zowel binnen als buiten.
  
De collega’s krijgen een tijdslot toegewezen, waarbij zij op de afgesproken tijd met de eigen auto aanwezig moeten zijn op het (bedrijfs)terrein. Eenmaal aangekomen op het terrein kan de Zomer Drive-thru beginnen…
Je rijdt onder de welkomstpoort door het terrein op. De route brengt je langs vele verrassingen: ga op de foto of doe mee aan de Carpool Karaoke! Bekijk de speech van de directie op een groot scherm of zing uitbundig mee met de hits van de DJ. Geniet van een overheerlijke mocktail (je moet nog rijden…) of een zomers gerecht vanuit één van de foodtrucks. Misschien krijg je onderweg ook nog wel een leuk presentje?

Kijk voor meer informatie op www.popupborrel.nl/pop-up-zomer-drive-thru

Pop-Up Borrel

Popular Posts
Recent nieuws
Follow Us

Pop-Up Borrel op jouw terrein?


Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op! Jouw Pop-Up Borrel is altijd maatwerk.

  • Weerenweg 17C, 1161 AE Zwanenburg

  • info@popupborrel.nl

  • 020 8233913

Gelieve dit veld leeg te laten.

captcha© 2017 Pop-Up Borrel® · ConceptCannon