Dia1_Fotor

Vanaf deze winter: Pop-Up *Winter* Borrel!

Pop-Up *Winter* Borrel; op jouw terrein een winterfestijn

Het all-in (kerst)pakket voor jouw collega’s, familie en vrienden!

De dagen worden korter en langzaamaan begint het weer koud te worden… Een gure wind doet de oren gloeien… Het lijkt alweer eeuwen geleden dat je van al dat lekkers hebt staan genieten op een zomers food festival. Wat was dat leuk! Misschien is zoiets wel een leuk idee voor de winter? Maar hoe pak je dat dan aan?

Pop-Up Borrel presenteert: Pop-Up *Winter* Borrel! 

Een leuke kerstborrel op de zaak? Of misschien een afscheidsborrel? Ben je jarig en wil je het op een bijzondere manier vieren? Of ben je op zoek naar een originele nieuwjaarsborrel?

Genieten van heerlijk eten bij de met een laagje sneeuw bedekte food trucks. Vuurkorven, erwtensoep, dennenbomen en misschien een rondje op de ijsbaan? Lekker je handen opwarmen aan een lekkere kop warme chocomelk (uiteraard met slagroom!) of lekkere beker gloeiende glühwein.

In de wintermaanden organiseert Pop-Up Borrel op jouw terrein een winters food truck festijn! Het all-in (kerst)pakket voor jouw collega’s, familie en vrienden!

Benieuwd naar de mogelijkheden? www.popupborrel.nl

 

Pop-Up Borrel

Misschien ook interessant?

Popular Posts
Recent nieuws
Follow Us

Pop-Up Borrel op jouw terrein?


Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op! Jouw Pop-Up Borrel is altijd maatwerk.

  • Weerenweg 17C, 1161 AE Zwanenburg

  • info@popupborrel.nl

  • 020 8233913

Gelieve dit veld leeg te laten.

captcha© 2017 Pop-Up Borrel® · ConceptCannon