POP-UP THUISWERKBORREL


Als je collega’s niet naar de borrel kunnen komen, dan brengen wij de borrel naar je collega’s!

Schermafbeelding 2020-03-26 om 13.32.46

Schermafbeelding 2020-03-26 om 13.56.12
 

Er wordt gelukkig massaal gehoor gegeven aan het advies van het RIVM om werknemers zo veel mogelijk thuis te laten werken. En dat is maar goed ook, de gezondheid van iedereen staat te allen tijde voorop! Maar ondanks het dagelijks online contact, neemt de gevoelsafstand tussen werkgever en werknemers (onderling) langzaamaan toe. Fysieke vrijdagmiddagborrels zijn helaas niet mogelijk, maar er zijn inmiddels genoeg voorbeelden van thuiswerkers die elkaar op de vrijdagmiddag virtueel opzoeken! Zij spreken af via groep-videochats als Skype, Facebook Messenger of meet.google.com, halen een al dan niet alcoholisch drankje uit de koelkast en houden een borrel achter de webcam, oftewel een videoborrel of ‘skype-ritief’!

 

Schermafbeelding 2020-03-26 om 13.32.46

Tijd om de thuiswerkers in het zonnetje te zetten!

Schermafbeelding 2020-03-26 om 13.32.46

Iedereen werkt keihard om jouw bedrijf in deze moeilijke tijd draaiende te houden. Hoe leuk is het dan om als werkgever alle thuiswerkers te verrassen met een borrelpakket aan huis? Je tovert ongetwijfeld een glimlach op het gezicht door hen te bedanken voor de reeds getoonde inzet met bijvoorbeeld een pakket vol overheerlijke borrelhapjes! Of wat dacht je van een lunchpakket of geweldig diner? Een leuke verrassing in de vorm van een klein presentje kan natuurlijk ook!

Schermafbeelding 2020-03-26 om 13.32.46
Schermafbeelding 2020-03-26 om 13.32.46

Blije thuiswerker =
Blije horecaondernemer

Het virus heeft er helaas voor gezorgd dat veel (horeca)ondernemingen abrupt de deuren hebben moeten sluiten. De focus ligt niet langer bij een volle zaak, maar bij het thuis bezorgen van maaltijden om het hoofd boven water te houden. En juist die ondernemers willen wij helpen! We zorgen ervoor dat alle bestellingen voor de thuiswerkers rechtstreeks uit de keuken van door ons geselecteerde lokale ondernemers komen. En zo slaan wij drie vliegen in één klap: de ondernemer is blij met wat inkomsten, de thuiswerker blij met zijn verrassing en jij als werkgever blij met blije collega’s!

off

 

Schermafbeelding 2020-03-26 om 13.32.46

In drie simpele stappen geregeld!

Schermafbeelding 2020-03-26 om 13.32.46

Maar waar moet je beginnen? Nou, bij ons! Pop-Up Borrel neemt de organisatie graag uit handen! De Pop-Up Thuiswerkborrel is altijd maatwerk. We bespreken samen de wensen en het budget. Naast een borrelpakket is het ook mogelijk om voor de thuiswerkers een ontbijt, lunch of diner te verzorgen. Een klein presentje kan natuurlijk ook! Als jij alvast nadenkt over de persoonlijke tekst op het kaartje, dan gaan wij aan de slag met de restaurants! De thuiswerkborrelpakketten zijn te bestellen vanaf 30 personen.Schermafbeelding 2020-03-26 om 13.32.46

Kant-en-klare thuiswerkborrelpakketten!Samen met een aantal door ons geselecteerde horecaondernemingen hebben wij een aantal kant-en-klare thuiswerkborrelpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn bijvoorbeeld gevuld met de beste kwaliteitsproducten: van heerlijke wijnen, gedroogde worsten tot andere verrukkelijke delicatessen. Het is mogelijk om de pakketten bij de collega’s thuis te laten bezorgen of om de gehele bestelling bij jouw bedrijf af te leveren. De thuiswerkborrelpakketten zijn verkrijgbaar vanaf € 15,95, exclusief verzendkosten.Schermafbeelding 2020-03-26 om 13.32.46

Horecaondernemers: meld je aan!

Is jouw onderneming ook getroffen door de crisis en wil je borrelpakketten maken om thuiswerkers te verrassen? Of maak je al pakketten en wil je je afzetmarkt vergroten? Meld je dan nu aan via info@popupborrel.nl! Onze missie gaat onverhinderd door: samen met de lokale horeca krijgen we heel Nederland aan het borrelen!

off

Wij staan voor je klaar!

Ben je enthousiast en kun je niet wachten om jouw thuiswerkende collega’s een hart onder de riem te steken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gelieve dit veld leeg te laten.

Pop-Up Borrel op jouw terrein?


Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op! Jouw Pop-Up Borrel is altijd maatwerk.

  • Weerenweg 17C, 1161 AE Zwanenburg

  • info@popupborrel.nl

  • 020 8233913

Gelieve dit veld leeg te laten.

captcha© 2017 Pop-Up Borrel® · ConceptCannon